Monthly Archive 29 september 2016

Wat vindt u terug in een bedrijfstuin?

Heeft u een bedrijf en zit hier voor de deur nog een goed stuk grond bij? Dan doet u er goed aan om dit op een professionele manier aan te pakken, want zo heeft een bezoekende klant natuurlijk meteen een positief beeld van uw onderneming. Wij raden u aan om een aantal zaken mee te nemen in de tuin, welke wij verderop zullen toelichten. Hopelijk informeren wij u voldoende en zult u op een professionele manier omspringen met de bedrijfstuin.

Reclameartikelen in uw bedrijfstuin

U kunt natuurlijk reclamespullen in de voortuin van uw onderneming plaatsen, zodat mensen weten wat voor bedrijf er is gevestigd. Zo kunt u een bord aan de weg zetten of vlak voor de inrit naar uw bedrijf toe. Ook een vlaggenmast plaatsen kan natuurlijk geen kwaad. Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam hier duidelijk op is aangegeven en eventueel met een mooi design hier omheen. Zo zult u positieve gevoelens opwekken bij de lezers van de vlag.

Hiernaast zou u er ook over na kunnen denken om iets te doen aan de voorgevel van uw bedrijf. Het plaatsen van een bord is natuurlijk aan beetje standaard en daarom moet u creatief zijn. Het zou bijvoorbeeld ook leuk zijn om de kleuren van het bedrijf terug te laten komen in de verlichting van de gevel. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling wordt meegenomen in het uiterlijk van het bedrijfspand.

‘Algemene voorwaarden’ bedrijfstuin

Hiernaast zullen er natuurlijk ook een aantal standaard zaken moeten worden aangepakt. Zo moet de tuin er professioneel uitzien en strak zijn aangelegd. Zorg ervoor dat u een goede hovenier aanstelt om deze klus te klaren en zorg er ook voor dat er op de lange termijn een samenwerking is aangegaan. Er moet bijvoorbeeld eens in de maand of per kwartaal een onderhoudsbeurt worden gepleegd aan de tuin, zodat deze goed onderhouden wordt aangeleverd en getoond aan bezoekers.

Stoere industriële lampen voor in de tuin

Industrieel is helemaal in tegenwoordig. Dat geldt niet alleen voor binnen in huis, maar ook voor in de tuin. Bij een industriële uitstraling horen ruwe (bouw)materialen en een stoere, ruige en sobere uitstraling. Dat is wat industrieel kenmerkt. Zoals gezegd is een industriële uitstraling niet alleen weggelegd voor in huis, maar kan deze stijl ook toegepast worden in de tuin. Op die manier kunt u uw industriële woning als het ware laten matchen met uw tuin en kunt u uw huis en tuin één laten worden. Voor het creëren van een industriële stijl in uw tuin, kan verlichting een uitstekend middel zijn. Een aantal stoere, industriële lampen zorgen er vaak al snel voor dat uw tuin een industriële uitstraling krijgt, zonder dat u daar al te veel aan hebt hoeven doen. Zo is de industriële stijl al snel gecreëerd en heeft u ook meteen verlichting in uw tuin, dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Verschillende soorten lampen

Voor wat betreft verlichting voor in de tuin, zijn er tegenwoordig vrijwel net zoveel mogelijkheden als voor verlichting binnen in huis. Oftewel, de mogelijkheden zijn grenzeloos. U kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar een metalen hanglamp voor boven een tuintafel of iets dergelijks of naar staande lampen die u in de grond kunt prikken of kunt installeren langs uw tuinpad. Het maken van een verlichtingsplan kan u helpen bij het juist plaatsen van de lampen in uw tuin en het creëren van de juiste sfeer.

Verschillende materialen van industriële lampen

Materialen voor lampen die bij uitstek geschikt zijn voor het creëren van een industriële look zijn metalen zoals koper, zink en cortenstaal. Deze zorgen voor een stoere en eigentijdse look. Het spreekt voor zich dat het voor (de meeste) lampen voor in de tuin praktisch is als deze waterdicht zijn. Dit is iets om eventueel te checken bij het kopen van een buitenlamp, hoewel de lampen die bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis (vrijwel) altijd waterdicht zijn. Zoekt u een stoere industriële lamp voor in de tuin? Kijk dan eens op deze website.