Houd insecten buiten met rolhorren

Houd insecten buiten met rolhorren

Wat is er fijner dan na een zomerse dag de ramen open laten staan voor een beetje frisse lucht? De ramen open kunnen laten staan zonder dat er insecten binnen kunnen komen natuurlijk! En dat kan met rolhorren. Een rolhor kunt u eenvoudig voor uw raam plaatsen, zodat insecten buiten het huis blijven, maar frisse lucht uw huis kan betreden. Met de rolhor heeft u dus én frisse lucht én geen last meer van vervelende beten van insecten zoals een neefje.

Wat zijn rolhorren?

Rolhorren zijn oppervlakten van gaas die ter grootte van het raam geplaatst kunnen worden, zodat ongedierte buiten uw huis blijft. Het gaas laat geen insecten binnen, maar laat wel frisse lucht door. Dit maakt de rolhorren ideaal voor de periode tussen april en eind september, als de temperatuur gemiddeld het hoogst ligt. Hét grote voordeel is dan ook het tegenhouden van insecten die uw huis willen binnendringen.

Eigen invloed

Er bestaat geen uniforme oppervlakte of uitstraling, maar er is ruimte voor uw persoonlijke wens. De plaatsing van rolhorren kan door u zelf worden gedaan, zonder kosten voor een specialist. Mocht de zomerperiode over zijn, dan kunnen de rolhorren ook weer simpel worden weggehaald voor de ramen en u kunt dit zelf doen!

Keuze materiaal

Gaas en de kleur hiervan zijn zelf te bepalen. Het gaas kan voor u als belemmering worden gezien, omdat het niet alleen insecten tegen houdt, maar in bepaalde gevallen ook licht. U kunt daarom zelf beslissen welke kleur het product moet hebben en hoeveel invloed de rolhorren hebben op de lichtinval. Daarbij kan het voor de gebruiksvriendelijkheid extra opties beschikbaar bij dit product.

Hoe werkt het?

De rolhorren kunnen voor elke situatie op maat worden gemaakt. De werking is eigenlijk heel simpel; de schuifpui start aan de bovenkant van het raam en kan gemakkelijk omlaag worden getrokken op momenten dat het nodig is. Even gemakkelijk is de schuifpui weer omhoog te brengen door een simpele druk op de pui naar beneden. Zo kosten de rolhorren u geen extra moeite, maar kunt u wel volledig genieten van de grote voordelen.

Reacties zijn gesloten