Muurstickers voor binnen én buiten

Muurstickers voor binnen én buiten

Muurstickers zijn de laatste jaren erg populair geworden. Muurstickers worden veelal binnen gebruikt in kinderkamers, woonkamers en kantoorruimtes. Maar wist u dat u muurstickers ook gewoon buiten aan kunt brengen? Leuk voor op ramen, een terras, de schutting of uw garage.

Ook voor zakelijk gebruik zijn muurstickers erg geschikt en dragen ze bij aan een professionele uitstraling. Daarnaast kunnen muurstickers erg inspirerend werken.

Muurstickers buiten aanbrengen

Voordat u een muursticker opplakt, is het belangrijk om deze aan te brengen op een droge, schone en effen oppervlakte. De muurstickers zijn waterbestendig en verkleuren niet. Zo bent u ervan verzekerd dat de muursticker nog jaren lang blijft plakken.

Vele muurstickers zijn van PVC materiaal. Deze muurstickers zijn zelfklevend en zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Muurstickers van vinyl worden geleverd met transferpapier en worden altijd geleverd met duidelijke instructies.

Muursticker ontwerpen

Wilt u een uniek ontwerp of unieke tekst afdrukken? Ook dit is tegenwoordig mogelijk met muurstickers. Muurstickerstunter biedt de mogelijkheden om eigen muurstickers te ontwerpen.

Zo kunt u professioneel uw bedrijfsnaam, unieke tekst of slogan op de ramen plakken.

Muursticker leuke uitspraak

Boom met fotolijstjes

Een prachtige fotolijst boom muursticker, leuk voor op een slaapkamer. Zo wordt u elke dag herinnerd aan de mooiste momenten.

Boom met fotolijstjes muursticker

Wereldkaart muursticker

Droom over verre reizen! Niet alleen leuk voor binnen, maar ook buiten komen deze wereldkaart muurstickers prachtig tot hun recht.

Wereldkaart muursticker

Don’t worry be happy

Maak uzelf geen zorgen, wees blij en vrolijk in uw leven! Ook inspirerende teksten komen goed tot hun recht op ramen, vlakke buiten muren of een druk terras.

Don't worry be happy muursticker

Door muurstickers te gebruiken kunt u niet alleen eenvoudig een binnenruimte omtoveren, maar ook uw terras, buitenmeubels of ramen kunnen worden voorzien van prachtige ontwerpen.

Reacties zijn gesloten