Probeer eens een vuurtafel in de tuin

Probeer eens een vuurtafel in de tuin

Heeft u bij het aankleden van uw tuin of terras al eens gedacht aan een vuurtafel? Dit is een tafel met in het midden een haard. Een vuurtafel zorgt zowel binnen als buiten voor net een beetje meer warmte en gezelligheid. Het haardvuurtje hoeft u vanaf nu nooit meer zelf te maken met een paar blokken hout en lucifers. Geniet van het gemak van een vuurtafel, die in verschillende vormen verkrijgbaar is.

De kansen met een vuurtafel

Genieten bij het haardvuur hoeft niet alleen binnen, maar kan met de vuurtafel ook buiten. In de zomer geeft het een gezellige uitstraling, in de winter houdt het je warm. Zo bent u niet meer gebonden aan het jaargetijde om buiten op het terras te zitten. Wilt u de warmte van het vuur, maar ook veiligheid voor de omgeving? Dit kan! Met een glazen wand die u over het vuur kan plaatsen, bent u van beide verzekerd.

Met welk materiaal gaat het vuur aan?

Dit kan op twee manieren: Door middel van gas of door middel van houtblokjes. Heeft u meer met het authentieke vuur, dan kiest u ongetwijfeld voor de haard die aan gaat met hout. De geur en het knisperen doet denken aan een echte vuurkorf. Wel heeft u in dat geval naast het vuur enige stof die overblijft uit het hout. Met de vuurtafel op basis van gas bent u normaal gesproken veiliger uit, maar het geeft een iets minder ‘echt’ gevoel.

Welke prijzen moet u aan denken?

Hoe mooier de vuurtafel, hoe duurder u uit bent. Dit geldt overigens ook voor vrijwel alle tuinmeubelen. Maak de keuze niet te snel, maar kijk goed rond. Zowel online als ook in de winkel zijn vuurtafels verkrijgbaar, met extra en specifieke informatie. De vuurtafel voorziet uw tuin van net een beetje extra sfeer.

Bron: http://www.terrasenco.nl/

Comments are closed