Stoere industriële lampen voor in de tuin

Stoere industriële lampen voor in de tuin

Industrieel is helemaal in tegenwoordig. Dat geldt niet alleen voor binnen in huis, maar ook voor in de tuin. Bij een industriële uitstraling horen ruwe (bouw)materialen en een stoere, ruige en sobere uitstraling. Dat is wat industrieel kenmerkt. Zoals gezegd is een industriële uitstraling niet alleen weggelegd voor in huis, maar kan deze stijl ook toegepast worden in de tuin. Op die manier kunt u uw industriële woning als het ware laten matchen met uw tuin en kunt u uw huis en tuin één laten worden. Voor het creëren van een industriële stijl in uw tuin, kan verlichting een uitstekend middel zijn. Een aantal stoere, industriële lampen zorgen er vaak al snel voor dat uw tuin een industriële uitstraling krijgt, zonder dat u daar al te veel aan hebt hoeven doen. Zo is de industriële stijl al snel gecreëerd en heeft u ook meteen verlichting in uw tuin, dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Verschillende soorten lampen

Voor wat betreft verlichting voor in de tuin, zijn er tegenwoordig vrijwel net zoveel mogelijkheden als voor verlichting binnen in huis. Oftewel, de mogelijkheden zijn grenzeloos. U kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar een metalen hanglamp voor boven een tuintafel of iets dergelijks of naar staande lampen die u in de grond kunt prikken of kunt installeren langs uw tuinpad. Het maken van een verlichtingsplan kan u helpen bij het juist plaatsen van de lampen in uw tuin en het creëren van de juiste sfeer.

Verschillende materialen van industriële lampen

Materialen voor lampen die bij uitstek geschikt zijn voor het creëren van een industriële look zijn metalen zoals koper, zink en cortenstaal. Deze zorgen voor een stoere en eigentijdse look. Het spreekt voor zich dat het voor (de meeste) lampen voor in de tuin praktisch is als deze waterdicht zijn. Dit is iets om eventueel te checken bij het kopen van een buitenlamp, hoewel de lampen die bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis (vrijwel) altijd waterdicht zijn. Zoekt u een stoere industriële lamp voor in de tuin? Kijk dan eens op deze website.

Reacties zijn gesloten