Tuinaanleg

Nadat u een tuinontwerp heeft gemaakt of heeft laten maken, dient de tuin uiteraard ook nog aangelegd te worden. Wellicht bent u handig en overweegt u daarom om zelf de tuin aan te leggen, maar vergis uzelf niet in de hoeveelheid werk. Een tuin aanleggen is immers niet eenvoudig en snel te doen. Daarom is het dan ook aan te raden om hiervoor een specialist zoals Tuinbedrijf Smit in te schakelen.

Tuin aanleggen in enkele stappen

Wanneer u een tuin laat aanleggen, zal dat direct opvallen vanwege het feit dat het er allemaal erg strak en professioneel uitziet. Op die manier wordt het totaalplaatje van uw huis afgemaakt en kan daardoor de waarde van uw huis flink stijgen. Mocht u besluiten een tuin te laten aanleggen, dan gebeurt dat in verschillende stappen. Allereerst wordt uw tuin leeggemaakt en ingemeten, en wordt de grond klaargemaakt voor uw nieuwe tuin. Daarna wordt er gestart met de tuinafscheiding en bestrating, zodat al goed duidelijk wordt hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Ook voor het aanleggen van buitenverlichting is deze fase erg geschikt. Ten slotte worden de planten, struiken en eventueel bomen geplaatst, en wordt er gras gezaaid of gelegd.

Nieuwe tuin laten aanleggen?

Wilt u uw tuin laten aanleggen en zoekt u daarvoor een geschikt bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen en kunnen u op dit gebied perfect adviseren en van dienst zijn. Samen met ons team zorgen we ervoor dat er een fantastische tuin voor u wordt aangelegd, en dat nog voor een gunstige prijs ook.