Wat vindt u terug in een bedrijfstuin?

Wat vindt u terug in een bedrijfstuin?

Heeft u een bedrijf en zit hier voor de deur nog een goed stuk grond bij? Dan doet u er goed aan om dit op een professionele manier aan te pakken, want zo heeft een bezoekende klant natuurlijk meteen een positief beeld van uw onderneming. Wij raden u aan om een aantal zaken mee te nemen in de tuin, welke wij verderop zullen toelichten. Hopelijk informeren wij u voldoende en zult u op een professionele manier omspringen met de bedrijfstuin.

Reclameartikelen in uw bedrijfstuin

U kunt natuurlijk reclamespullen in de voortuin van uw onderneming plaatsen, zodat mensen weten wat voor bedrijf er is gevestigd. Zo kunt u een bord aan de weg zetten of vlak voor de inrit naar uw bedrijf toe. Ook een vlaggenmast plaatsen kan natuurlijk geen kwaad. Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam hier duidelijk op is aangegeven en eventueel met een mooi design hier omheen. Zo zult u positieve gevoelens opwekken bij de lezers van de vlag.

Hiernaast zou u er ook over na kunnen denken om iets te doen aan de voorgevel van uw bedrijf. Het plaatsen van een bord is natuurlijk aan beetje standaard en daarom moet u creatief zijn. Het zou bijvoorbeeld ook leuk zijn om de kleuren van het bedrijf terug te laten komen in de verlichting van de gevel. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling wordt meegenomen in het uiterlijk van het bedrijfspand.

‘Algemene voorwaarden’ bedrijfstuin

Hiernaast zullen er natuurlijk ook een aantal standaard zaken moeten worden aangepakt. Zo moet de tuin er professioneel uitzien en strak zijn aangelegd. Zorg ervoor dat u een goede hovenier aanstelt om deze klus te klaren en zorg er ook voor dat er op de lange termijn een samenwerking is aangegaan. Er moet bijvoorbeeld eens in de maand of per kwartaal een onderhoudsbeurt worden gepleegd aan de tuin, zodat deze goed onderhouden wordt aangeleverd en getoond aan bezoekers.

Reacties zijn gesloten